A Scandal in Belgravia – BBC Sherlock 2:1

Äntligen är jag klar med infografiken till A Scandal in Belgravia, det första avsnittet i andra säsongen av BBC:s tv-serie Sherlock. När jag var klar med designen upptäckte jag att jag hade gjort en hel del fel i scenerna, vilket tog en stund att reda ut. Så om någon känner sig manad att se om avsnittet och dubbelkolla att jag har hittat alla fel, så tar jag tacksamt emot kommentarer!


I have finally finished the infographic for A Scandal in Belgravia, the first episode of the second season of the BBC TV-series Sherlock. After I finished the design, I found several mistakes that I had made with the scenes, which took a while to sort out. If anyone wants to rewatch the episode and check that I have found all the mistakes, I’d be very happy for your comments!

Lämna ett svar